Ny plats för bloggen!

Har beslutat att flytta bloggen till en ny adress...

Nu hittar du mig på:

http://ialilla.blogspot.com


JP Hobby info!

Vår älskade butik kommer inom kort att stänga. Pia har tagit beslutet att stänga den befintliga butiken under sensommaren. Men ha förtröstan! Web-butiken och träffarna kommer att fortsätta!

Just nu erbjuds alla som handlar 30% på allt i butiken! Varför inte satsa på det där alfabetet som du länge spanat på eller varför inte shoppa loss bland alla superfina papper?....

Glöm inte att det är ScrapMara i september! Just nu kan du anmäla dig över nätet....

Kramar till er alla!

Ringa!

Första året fick Felix denna fina plasttelefon av sin farmor. Jag har flera gånger försökt att gömma "bebis-telefonen" men han bara älskar den! Oftast ringer han till mormor eller morfar...



Pappert kommer från American Craft/Teen. Kul med ett pratigt papper till just denna LO. Titeln är alfabetet Rainbow och häftstiftet och note-pappert kommer från QK.

Bilar, bilar och åter bilar!

Har länge gått och oroat mig för mitt liv. Har insett att jag vilken sen kväll som helst kommer att halka på en av Felix många (!) småbilar som ligger överallt. Eftersom livet är mig kärt har jag fixat en alldeles speciell bilburk till Felix. Förhoppningen är att han, blir säkert jag..., ska stoppa ner alla bilar i burken när det är dags för nattning.

Bilarna är stansade från CuttleKids. Jag har bland annat tillverkat en egen ambulans/polisbil från de utstansade bilarna. Pappert på locket är från DCWV och heter "All about boys"

Återstår bara att se var bilarna hamnar....

 

RSS 2.0