Mini Album

Senaste DT uppdraget var superkul! På JP Hobby kan du just nu köpa en påse från Rusty Pickel. I påsen finns allt du behöver för att göra ett minialbum samt en beskrivning på hur du gör albumet.



Jag satte igång med stort intresse för hur det skulle kunna se ut när jag var färdig. Instruktionerna var på engelska och ibland lite kluriga, men med lite hjälp av min kära sambo lyckades jag till slut få ihop albumet.



Sjäva paketet heter "King of the Hill", men jag tyckte inte titeln passade till mitt album. Istället valde jag "Sons" eftersom tanken var att göra ett album med bilder på min son och bonusbarnet till min sambo att ha på sitt jobb.

 
          


Albumet finns hos just nu hos JP Hobby!


"ikkepia"

Denna LO är från senaste träffen. Jag är väldigt förtjust i Sassafrass-papper just nu. Bara älskar de fina färgerna! Här lyckades jag använda både pappert och den fina bården, ser ut som en regnbåge, som man annars får klippa av.

Fotot är taget en av de första fina vårdagarna på Felix favorit-lekplats "Spindel-lekplatsen" i Pildammsparken. Ett av de få tillfällena han sitter stilla. "ikkepia" är förstås hans egna lilla ord för nyckelpigan....



Papper: Sassafrass (träd) samt Making Memories (grön prickigt)
QK: titel (Rainbow), ants, spider

DT uppdrag äntligen färdigt!

Alla i JP´s DT har fått samma sak i sin månadspåse. Jag har länge gått och funderat på hur jag skulle använda papperna. Inte dirket mitt val av färger till LO, men det är ju en utmaning i sig ;-)

Fotot taget en riktigt blåsig dag på Stens Huvud vid Smygehuk. Plutten är bara 5 månader men visar tydligt (redan då) sin kuliga personlighet. Ett annat riktigt starkt minne från dagen var att jag släpade upp barnvagen till den högsta bergstoppen.... ville absolut inte ställa den så någon kunde ta den!



Pappert kommer från SEI och är dubbelsidigt. För att få formen på det röda pappert har jag först ritat upp en ram för hand som jag sedan klippt ut och använt som mall. Bokstäverna är ett alfabet från CuttelbugKids. Jag tycker att det är mycket användbart när jag ska använda titelord som är korta. Bokstäverna har jag fixat till med chalk och lite glitterbling.

Allt kan du givetvis hitta på JP Hobby!


Majutmaning på JP Hobby!

Varför inte anta utmaningen? Just nu har du möjlighet att delta i JP Hobbys utmaning; att scrappa på temat återvinning....
gå in på länken för att läsa flera detaljer....

PS: Det finns fortfarande platser kvar till JP Hobbys mara den 16 maj. Anmälan till butiken eller via nätet!

http://www.svenskscrapbooking.se/forum/viewtopic.php?f=79&t=14756 

RSS 2.0