Kort för JP Hobby

Fick ett litet uppdrag av Pia på JP. Skulle skapa enkla kort med tema "50-årsinbjudan". Jag är ingen kortmakare, men här är resultatet.


Ett stående inbjudningskort. Har använt papper från Troies Jolie. Skrev ut siffrorna från min dator och chalkade kanterna innan jag klistrade fast dem på kortet.


Liggande inbjudningskort

Blev även ett placeringskort till samma tema. Jag skrev ut "50" i min skrivare som jag sedan skar ut och chalkade. sedan klistrade jag fast siffrorna på ett mörkare papper. Sedan skar jag ut delar av siffrorna innan jag vek ner pappert. Resultatet blev att siffrorna sticker upp lite från

    

Gravidchock!

Denna LO handlar om min sista dag innan förlossningen satte igång. Jag gick nästan två veckor över tiden och de sista dagarna ville jag överhuvudtaget inte gå utanför dörren. Min sambos kompis och dennes fästmö övertygade mig om att komma och se deras nya hus. Okej, ingen högsta önskan direkt, men ibland måste man ju göra som mannen vill. Vi tog oss ut till nya huset. Väl där möttes jag av gapande munnar och stirrande blickar... Kompisen och fästmön trodde jag skulle spricka vilken sekund som helst....

Senare under kvällen kände jag mig lite skum... På natten kände jag mina första värkar och så var vi igång....

Jag valde mitt favoritmärke i pappersvalet, Making Memories. Jag tyckte att pappert passade då LO´n handlar om en förvandling från kvinna till mamma. Den fina fjärilen är mitt nyaste inköp på JP Hobby, en dies från Quickutz. Fjärilen kom som en enkel dies, men fanns två olika modeller att laborera med. Mycket användbar! Siffrorna har jag skrivit ut från datorn genom att lägga mitt papper direkt i skrivaren och sedan klippa ut för hand. Den gula texten har jag stansat ut från Quickutz alfabetet "Dragonfly". Bakom fotot finns även en tag med dold text!




Lite detaljer från LO´n

                      

DesignTeam!

Tankarna snurrar efter en händelserik helg! Först var jag på Triangeln och blev stylad (väldigt nöjd!)
Igår var jag på JP Hobby och scrappade hela dagen.

Blev utvald att ingå i Pias DT! Kan någon nypa mig i armen? Blev jätte-glad!!! Tack Pia för förtroendet!

Har även länkat till en annan DT-kollega, Catarina. Kolla gärna in hennes fant




Godispåse!

Favoritfröken på Felix förskola ska sluta!!! Nog mest jag som är lite ledsen. Hon har verkligen varit en som lyssnat och berättat. Hon är den som alltid tar sig tid (trots att hon redan slutat jobba när jag kommer) att berätta om hur min "bebis" haft det under dagen. Kommer att sakna henne i massor!!!

Gjorde denna lilla påsen till henne som ska med följa en bok vi köpt. Önskar verkligen lycka till på nästa ställe!



Påsen är av cellofan och inköpt på JP Hobby. Jag har även använt mina fina uggle-stämplar från SassaFrass. Kan aldrig bli för mycket ugglor!!!


"Första hjälpen"-väska!

MIn kära kusin tog examen under januari. Tänka sig att vi nu i släkten är hela 4 (!) lärare. För att underlätta lite för henne gjorde jag en överlevnadsväska. Väskan köpte jag på Systrarna Grenes och fyllde med lite böcker, huvudvärkstabletter, halstabletter och annat som kan behövas. Utan på stansade jag ut bokstäverna och ugglan (QK)


Chokladask!

En liten kul sak jag gjorde i julklapp till Felix förskola...



Huset är från Quickutz "Haunted House". Jultomten är också QK. Den snötäckta marken har jag klippt ut av tunt skum


Senaste LO!

Var på scrap-träff för en vecka sedan och gjorde dessa alster. Fick massor av bra tips och nya idéer. Fick bland annat veta ett super enkelt sätt att överföra titlar till LO: Stansade ut titlarna och la dem på önskat sätt. Tog en bit av Scotch Magic-tejp och la över. Sedan var det bara att lyfta tejpen, titeln följde med. Sedan var det lätt att sätta klister på baksidan av bokstäverna och sätta fast titel på min LO. SUPERIDÈE!






Också lite detaljbilder.....

         


Året som gick!

LO i helhet
Tänk att tiden kan gå så fort! Ville göra en LO om hur snabbt allt förändras.Valde bilder på min son Felix under alla årstiderna.



Detalj från LO: Fina dekorationer från YouDo. En favvis!


Dags!

Har länge funderat på att starta en blogg. Helt plötsligt kom en anledning att starta. Kommer mest att blogga om min stora hobby, SCRAPBOOKING!

Följ med på min resa genom foto, pappersvalsångest, klister, LO och en massa annat! Håll i hatten för nu kör vi!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0